Billiga parfymer

Billiga parfymer online

Parfymer har alltid varit ett sätt för människan att spegla sin personlighet, locka till sig en partner eller avskräcka en fiende. Idag har de flesta människor en parfym hemma i badrumsskåpet som de förknippar med sig själva. Parfym i butik är i regel betydligt dyrare än på nätet. Vi hjälper dig hitta billiga märkesparfymer för dam och herr genom att samla alla priserna på ett och samma ställe. Du sparar både tid och pengar!

Billiga damparfymer

Oavsett om du är en Dior-tjej, en Yves Saint Laurent-dam eller en Lancôme-flicka, så hittar du billiga damparfymer hos oss. Hitta dina favoritmärken till vrakpriser och unna dig själv lite väldoftande lyx. Du kan även välja ut billiga parfymer till din väninna eller din flickvän. Kvinnliga dofter är i regel mer blommiga än herrparfymer, med inslag av frisk citrus, mandarin, magnolia och bomull m.m. Det är också vanligare att kvinnor köper flera parfymer för att varva med, beroende på i vilket sinnelag de känner sig.

Att välja sin parfym är inte lätt och att ha flera modeller hemma att välja på är en bra idé. Valet av parfym är en högst personlig process där man bör ta hänsyn till både känslor, syfte och personlighet. Även tillfälle är viktigt att väga in. En parfym som passar till vardags är kanske inte den mest lämpliga till fest. Vi har många parfymer till överkomliga priser för alla tillfällen och för både dam och herr.

Billiga herrparfymer

Om kvinnor i allmänhet är lite mer öppna för valet av parfym, så är mannen istället mer bestämd – men rak på sak. Herrar har ofta inte mängder av parfymer i skåpet, utan väljer en doft de känner sig bekväma med och tycker om. Intressant är dock att manliga dofter ingår i förändringens tecken, för varje år. Det som räknades som manligt för några decennier sedan, är idag passé. Dagens moderna man är mer flexibel, lyhörd och allvarsam än dåtidens. Dessa egenskaper präglar naturligtvis valet av parfym. I dagens herrparfymer hittar du ofta inslag av cederträ, sandelträ och citrusfrukter samt en hint av musk.

I vårt sortiment finner du massvis av billiga herrparfymer från olika varumärken, såsom Dolce & Gabbana, Calvin Klein och Hugo Boss m.fl.

Doftcentrering – en liten parfymskola

När du väljer en bra och billig parfym hos oss, ska du givetvis bli varse om doftkoncentrationen. Du har säkert redan sett märkningar som EdT, EdP och EdC samt After Shave.

  • EdC – Eau de Cologne – den svagaste varianten där parfymdosen endast ligger på 2-5 % och slutar dofta efter ca 1,5 timme.
  • EdT – Eau de Toilette, en lättare doft och en mer utspädd dos av parfymen som endast ligger på ca 5-20%. Passar bäst till vardags eftersom lukten inte sitter i mer än drygt 3 timmar.
  • EdP – Eau de Parfum som är den starkaste varianten av parfymer. Parfymoljan i flaskan har en dos om ca 10-30% och håller i sig i nästan 5 timmar.
  • After Shave – After Shave är visserligen till för att bidra med en god doft, men är även framställd för att dämpa rodnader och finnar i samband med rakning för män. Dosen av parfymolja är mycket liten för att inte irritera ännu mer. De återfuktande och skyddande egenskaperna är således viktigare.

Välkommen att hitta din doft och parfymflaska hos oss, både för Herr och Dam. Här hittar du alltid billiga parfymer från äkta varumärken.